logo

Clubactiviteiten

Naast de verschillende vaaractiviteiten zijn er ook meer algemene zaken die worden georganiseerd.

Hemelvaartsweekend
Ieder jaar vertrekken we (sommigen al op woensdag) naar de Ardennen om daar te verblijven en mooie tochten te maken. Omdat het water het midden houdt tussen wild en tourwater gaan er zowel tour- , wildwater- als open kano's mee op deze tochten.

Eigen aan het Hemelvaartsweekend is dat leden (uiteraard) mee kunnen en ook hun partner en kinderen. Als de gezinsleden ook mee willen varen dan is het lid verantwoordelijk om in te schatten of zijn kind en/of partner de tocht aan kan.

Andere activiteiten tijdens het weekend zijn wandelen, fietsen, winkelen, een mooi boek lezen, van de (niet gegarandeerde) zon genieten, terrasje pakken etc. 

Voorjaars- en najaarsweekend
Meestal begin maart en begin november wordt er in België of Duitsland een weekend georganiseerd. We zijn dan natuurlijk afhankelijk van de waterhoogte. Het water is het meeste geschikt voor wildwatervaarders. Daarnaast doen we vaak ook allerlei andere activiteiten, zoals: klimmen en abseilen, tokkelen, moutainbiken, bezoeken van een grot, paardrijden, langlaufen, of gewoon wandelen (ook 's-nachts).

Mogelijkheden genoeg dus en wat we doen is vooral afhankelijk wat ter plekke de mogelijkheden zijn en vooral waar we zin in hebben. Vrijheid blijheid en vooral een ontspannen weekend weg zijn het belangrijkste. Ook toerleden gaan regelmatig mee op deze gezellige weekenden en proeven zo aan het wildwatervaren.

Zwembad
In de koude wintermaanden is de BKV op een aantal zondagen te vinden in zwembad Kwekkelstijn te Rosmalen. Je kunt er de eskimorol of speciale slagen oefenen, wat paddelen, of gewoon wat zwemmen. Ook een goed moment om wat bij te kletsen. Voor de exacte tijden dat we het bad huren kijk in de agenda.

Nieuwjaarsborrel
In januari is er een nieuwjaarsborrel om elkaar een goed nieuwjaar te wensen en om gedurende de wintermaanden ook even bij te kletsen.

Algemene Leden Vergadering (ALV)
Ten minste 1 maal per jaar is er een  ALV. Alle belangrijke zaken van het afgelopen en komende jaar worden hier besproken en diegenen die in hun "functie" aftreden bedankt en nieuwe mensen benoemd. Als de leden dit besluiten wordt het bestuur ook decharge verleend voor het (uit)gevoerde beleid van het afgelopen jaar.