logo

Lidmaatschap

Je wordt lid van de BKV en dat betekent dat je kunt deelnemen aan alle activiteiten die door en voor de BKV worden georganiseerd zoals de weekenden, zowel open-, wildwater- als toerkano tochten, brandingvaren, etc. Mocht je geen eigen boot hebben, dan kan je per keer ook een boot van de BKV huren.

De BKV heeft op dit moment alleen polyethyleen toerboten die ook prima te gebruiken zijn voor wat wilder water (het zijn geen wildwaterboten) en ook een paar "echte" wildwaterboten. Dat geldt ook voor een reddingsvest als je wilt varen op de Maas, of Waal of een groter water.

Heb je een eigen boot dan kan je die natuurlijk thuis opslaan, maar het kan ook in het clubhuis. Als je een eigen boot in het clubhuis stalt dan krijg je tegen een borg een sleutel van het clubhuis. Als je hiermee zelf een keer weg wilt dan kan je hem dus te allen tijde meenemen. Als een van de 2 trailers beschikbaar is, dan kan je die ook gebruiken voor het vervoer. Je hebt dan uiteraard wel zelf een auto met trekhaak nodig.

Voor alle tochten van het dinsdagavond programma van de toerkanoers betaalt de BKV aan de rijders een vergoeding. Voor de andere tochten worden de autokosten in onderling overleg door diegenen die dan meerijden gedeeld. Ook voor de andere actviteiten is er een (bescheiden) budget.

Uiteraard worden alle kosten van het clubhuis (huur, onderhoud, gas, water en electra e.d.), onderhoud trailers e.d. door de BKV betaald.

Lidmaatschapstarieven:

  • Contributie volwassen lid: € 80,00
  • Contributie jeugd lid t/m 18 jr: € 25,00
  • Donateur: € 25,00
  • Botenstalling per plaats: € 20,00

Clubmaterialenhuur voor het hele seizoen:

  • Eerste volledige jaar lidmaatschap: € 35,00
  • Vanaf het tweede jaar lidmaatschap: € 65,00