logo

Locatie clubhuis

Klik hier om de locatie van het clubhuis te bekijken op Google Maps.

Ons clubhuis heeft als adres: Maassingel 472  5215 GM ’s-Hertogenbosch. Het ligt aan de rivier de Aa, dus we kunnen van daar uit direct het water op, of er vanuit een begin punt naar toe varen.

Rechts varen we onder de A2 verder de Aa op. Linksaf varen we door ’s-Hertogenbosch richting de Ertveldenplas maar ook de Dommel op richting het Heetmanplein en verder, of naar de binnenhaven in of de oude Zuid Willemsvaart op. Behoorlijk wat mogelijkheden dus. We vertrekken voor onze tochten altijd vanuit ons clubhuis, varend of met boten op de trailer.

In het clubhuis wordt de meeste plaats ingenomen door ruimtes waar veel heel verschillende boten zijn gestald. Verreweg de meeste boten zijn van onze leden zelf, maar er zijn ook clubboten voor het toer- en wildwatervaren, en verder reddingsvesten, 2 trailers voor het vervoer van de boten, (club)peddels, spatzeilen, etc.

Naast deze opslag hebben we een gezellige ruimte met bar waar we overleggen, vergaderen  en vooral, waar we na onze tochten nog iets drinken en nakletsen.