logo

Verslagen

Er wordt aan een nieuwe website gewerkt. Tot de nieuwe site af is zijn niet alle verslagen beschikbaar. Ben je opzoek naar een specifiek verslag, mail dan even naar info@kanovrienden.nl, wij hebben een back-up beschikbaar.

Hier volgt het meest recente verslag door Wiljon Maas:

Monschau

En ja hoor, alweer een initiatief van good old Toine. Jammer dat hij er zelf niet bij kon zijn, wel fijn dat hij initiatief nam. Hij houdt heel consequent de waterstand van de Ruhr in Monschau in de gaten voor het kleine groepje wildwatervaarders bij de BKV.

Vrijdag 13.48 komt er witte rook in groepsapp van de wildwaterploeg. Voor zaterdag word er een waterstand verwacht van 100-110 mtr Een hele mooie uitdagende waterstand!!

Op zaterdag gaan Martijn, Rob en ondergetekende op pad. Best druk in Monschau, maar ja, wat wil je met zo’n mooie waterstand. Rob had snel een lift geregeld, om vanaf het eindpunt terug te komen bij het instappunt. Und dann geht’s los!!

Martijn kent de weg goed, dus hij neemt het voortouw, 2 wat belegener heren er achteraan. Tsjonge wat is het weer genieten. Mooi een klein groepje van 3 vaarders. Spannende passages, kletsende golven, stukje omdragen om een zijrivierje mee te pikken en vandaag slechts 1 eskimorol nodig.

Voor de liefhebbers een kort filmpje om een indruk te krijgen van een saaie hobby………

Zelf hadden we geen camera bij ons, maar dit geeft een goeie indruk. Toine, bedankt!!! en tot een volgende keer.

Rest me nog om eenieder een fijne kerst en een mooi 2018 te wensen,

Wiljon Maas